Πρόσκληση σε ημερίδα «1η Ημερίδα Παιδικής Διατροφής & Παχυσαρκίας»

 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, το διατροφολογικό γραφείο της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Φανής Οικονομοπούλου σας προσκαλεί στην «1η Ημερίδα Παιδικής Διατροφής & Παχυσαρκίας» η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10:00 και είναι αφιερωμένη στη διατροφή των παιδιών και την παιδική παχυσαρκία.

Η πρωινή ζώνη της ημερίδας θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τη 13:00 και είναι αφιερωμένη στη γνωριμία των παιδιών με τις τροφές και στα πρώτα διατροφικά βήματα. Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις τροφές και θα ακούσουν ένα «ιδιαίτερο» παραμύθι από τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς της ομάδας της Τροφούπολης ενώ θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους…
μαγειρεύοντας! Η εκπαίδευση, βεβαίως, θα συνδυαστεί με παιχνίδι, δώρα και μοναδικές εκπλήξεις ώστε να αποτελέσει μια όμορφη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.

Η μεσημεριανή ζώνη της Ημερίδας θα συνεχιστεί από τις 14:00 έως τις 17:00 όπου θα γίνει μια άκρως κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη σχέση της διατροφής με την παιδική παχυσαρκία και θα ακούσουμε εξαιρετικούς επιστήμονες, παιδιάτρους αλλά και ενδοκρινολόγους ενώ παράλληλα θα υπάρχει συζήτηση και ερωτήσεις του κοινού για να λύσουμε κάθε σας απορία και να μάθουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στην πράξη.

Η παιδική παχυσαρκία είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα το οποίο χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση και φροντίδα και εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία! Παράλληλα, επωφελούμαστε της ημέρας για να γιορτάσουμε και τα εγκαίνια του νέου γραφείου μας, όπου σας καλούμε να παρευρεθείτε στο Gala μας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Λόγω της πανδημίας η οποία έπληξε τον παγκόσμιο χάρτη τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια και για τον λόγο αυτό μετά την εκπαίδευση και ενημέρωσή μας, θεωρήσαμε σωστό να ψυχαγωγηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες!

Στο Gala μας θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό αλλά και να απολαύσουμε ένα μοναδικό show με συνοδεία καταπληκτικής μουσικής και Special Guests.

Κατά τη διάρκεια του Gala, θα υπάρχει Open Bar & Dj Set, αποκλειστικά για όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

 

Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα.

 

Recommended Posts